Trade signalen (calls)


In ons VIP Telegram-kanaal geven we en delen we dagelijks trade signalen. Met de signalen die je ontvangt, is er niet altijd een stop-loss. Het is raadzaam om een ​​stopverlies voor jezelf in te stellen. Speel veilig en plaats verkooporders net onder de targets en ga niet all-in met één transactie, maar verdeel jouw kansen. Dit is geen financieel advies. We delen alleen onze eigen calls en die van andere VIP groepen op basis van technische analyses. Remember DYOR always! Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen.

Wat wij aanbieden:

  • VIP Trading-signalen
  • VIP Trading-signalen van de andere premium groepen.*
  • Technische Analyses
  • Arbitrage info
  • Je kunt 24/7 om hulp vragen

VIP prijs:

Wij doen niet aan maandelijkse kosten of meerdere abonnementsvormen. Wij bieden alleen een jaar licentie aan voor de prijs van een 2 maanden abonnement elders. Onze jaar licentie kost 0.03 BTC en hiervoor krijg je onze signalen + die van een hoop andere VIP groepen! Helpen we je privé bij vragen en zullen we zo nu en dan een webinar organiseren. Bij ons gaat de licentie altijd in op 1 januari. Wanneer je dus later lid wordt betaal je alleen de resterende maanden van het jaar.

Als je lid wilt worden van ons VIP kanaal, stuur ons dan je naam en e-mailadres om deel te nemen aan de signalen. We sturen u de betalingsgegevens en sturen vervolgens een uitnodigingslink van de telegramgroep.

Wil je eerst eens de kwaliteit van onze signalen bekijken en zo nu en dan een GRATIS signaal meepakken?
Neem dan deel aan de Coingrats – Free Crypto Signals Group.

* De andere betaalde groepen hebben een gezamenlijke waarde van 0.5 BTC, deze kun je jezelf dus besparen. Je zult o.a ook calls ontvangen van onderstaande kanalen. Deze premium gast calls worden niet meeberekend in ons maandelijks overzicht, hier staan alleen onze eigen calls + profits in vermeld!

Palm Venice Beach Vip – PALM BEACH VIP CHANNEL – VIP P$ Service – VVIP_BINANCE – VIP Diamond Members – AltSignals Masterclass VVIP – McAfee VIP Insiders – VIP Expert Crypto – AltSignals BitMex VVIP – Trading Crypto Guide VIP – GCCG Premium Channel – Golden-Signalz – CRYPTOSOCIETY V.I.P – PAID TRADING / BITTREX – Crypto VIP Signal – ViP TradeExpertsDutch NL English EN German DE