Trading signals

We geven dagelijks signalen in onze Telegram groep om te day traden op Binance. Maak 10% of meer winst per dag. We proberen jou elke dag één of meer goede calls te geven. Voor onze signalen betaalt u eenmalig € 75, – in BTC, geen maandelijkse kosten zoals in bijna alle andere groepen! Met een eenmalige investering heeft u lifetime trading signalen waarbij je gemakkelijk 10% winst per dag kunt behalen.

Met de signalen die je ontvangt, is er geen stop-loss. Het is raadzaam om zelf een ​​stop-loss te bepalen en in te stellen. Die één kan 10 % verliezen en de ander maar 4%. Speel veilig en plaats verkooporders net onder de doelstellingen en ga niet all-in met één trade, maar verdeel verdeel je trade money over meerdere trades. Zo verspreid je jouw kansen. Dit is geen financieel advies. We delen alleen onze eigen transacties op basis van onze eigen technische analyses en zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen.

Wil je eerst eens de kwaliteit van onze signalen bekijken en zo nu en dan een FREE signal meepakken? Neem dan deel aan de Coingrats – Free Crypto Signals Group.

Direct lid worden van de volledige signal groep? Stuur dan jouw naam en e-mailadres om al onze signalen te ontvangen. We sturen je de betalingsgegevens en sturen vervolgens een uitnodigingslink van de telegramgroep.