TradeSanta, crypto trading bot


Heb je niet genoeg tijd om de cryptomarkt in de gaten te houden maar wil je wel profiteren van de prijsschommelingen. Dan is TradeSanta iets voor jou! TradeSanta is een geautomatiseerd crypto trading bot. Trade 24/7 (dus ook als je slaapt) in cryptocurrencies.

Exchanges
Wij gebruiken TradeSanta zelf op Binance omdat daar gewoonweg het meeste handelsvolume zit. Wij willen je wel aanraden om een nieuw account aan te maken voor TradeSanta op de exchange naar keuze zodat je alles goed gescheiden houdt. Klik op één van onderstaande linkjes om een nieuw account aan te maken.

TradeSanta is naast Binance momenteel op nog drie exchanges te gebruiken. Dat zijn de volgende exchanges HitBTC, Bitfinex en Bittrex. In de toekomst zullen er nog vier exchanges aan toegevoegd worden. Dit zullen Bitmex, Huobi, Okex en Coinbase pro zijn.

Hoe werkt TradeSanta

TradeSanta is heel gemakkelijk in gebruik. Wanneer je een account hebt aangemaakt koppel je de exchange door middel van de API key. Daarna kun je kiezen uit een long of short strategie, maar als jezelf liever een strategie maakt is dat ook mogelijk. De long en short bots zijn voorgeprogrammeerd volgens een slim algoritme waarvaan je kan zeggen dat het succes rate enorm hoog ligt. Kies de bot van de algehele trend waarin de cryptocurrency die je wil traden zich in bevindt. Counter trend traden levert altijd minder profits op!

Je kunt van een aantal populaire technische indicatoren zoals bollinger bands en volume kiezen of je ze wil gebruiken of niet. Zet vervolgens je take profit targets en selecteer pairs om te traden.

TIP: In het menu van Tradesanta vind je een kopje ‘Top Pairs’. Deze coins hebben veel volume en worden veel getrade. Veelal leveren deze coins een hoge winstpercentage op.

Tevens is er op de website zelf een blog te vinden waar met regelmaat nieuwe waardevolle artikelen worden geplaatst zoals markt updates, strategieën en nog véél meer.

Android en iOS app beschikbaar

Ze hebben voor iOS en Android gebruikers ook een app ontwikkeld om je bots vanaf je telefoon of tablet te kunnen bedienen. Dit is enorm handig. Je vindt de app in de appstore van je mobiel of tablet.

Prijs van TradeSanta

Er zijn drie pakketten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Maar voordat je ook maar een keus hoeft te maken kun je het basis pakket 14 dagen gratis uitproberen << Klik .

TradeSanta Crypto Trading Bot

Installeren van de tradingbot

Volg onderstaande stappen en binnen 10 minuten kun je all gebruik maken van jouw tradingbot.

  • Maak een nieuw Binance account en activeer 2FA
  • Maak een API aan op Binance zonder withdraw rechten
  • Maak een acces point aan op TradeSanta en voeg de API + secret van Binance toe
  • Connect het acces point en sla de settings op

Probeer TradeSanta nu 14 dagen gratis en vrijblijvend uit