Loading...
TradeSanta2019-10-18T22:21:56+00:00

TradeSanta, crypto trading bot


Heb je niet genoeg tijd om de cryptomarkt in de gaten te houden maar wil je wel profiteren van de prijsschommelingen. Dan is TradeSanta iets voor jou! TradeSanta is een geautomatiseerd crypto trading bot. Trade 24/7 (dus ook als je slaapt) in cryptocurrencies.

Exchanges
Wij gebruiken TradeSanta zelf op Binance omdat daar gewoonweg het meeste handelsvolume zit. Wij willen je wel aanraden om een nieuw account aan te maken voor TradeSanta op de exchange naar keuze zodat je alles goed gescheiden houdt. Klik op één van onderstaande linkjes om een nieuw account aan te maken.

TradeSanta is naast Binance momenteel op nog drie exchanges te gebruiken. Dat zijn de volgende exchanges HitBTC, Bitfinex en Bittrex. In de toekomst zullen er nog vier exchanges aan toegevoegd worden. Dit zullen Bitmex, Huobi, Okex en Coinbase pro zijn.

Hoe werkt TradeSanta

TradeSanta is heel gemakkelijk in gebruik. Wanneer je een account hebt aangemaakt koppel je de exchange doormiddel van de API key. Daarna kun je kiezen uit een long of short strategie, maar als jezelf liever een strategie maakt is dat ook mogelijk.

Je kunt van een aantal populaire technische indicatoren zoals bollinger bands en volume kiezen of je ze wil gebruiken of niet. Zet vervolgens je take profit targets en selecteer pairs om te traden.

TIP: In het menu van Tradesanta vind je een kopje ‘Top Pairs’. Deze coins hebben veel volume en worden veel getrade. Veelal leveren deze coins een hoge winstpercentage op.

Tevens is er op de website zelf een blog te vinden waar met regelmaat nieuwe waardevolle artikelen worden geplaatst zoals markt updates, strategieën en nog véél meer.

Prijs van TradeSanta

Je hebt de keuze uit onderstaande drie pakketten. Maar voordat je ook maar een keus hoeft te maken kun je het basis pakket 14 dagen gratis uitproberen << Klik .

TradeSanta Crypto Trading Bot

Probeer TradeSanta nu 14 dagen gratis en vrijblijvend uit

Aanmelden
Dutch NL English EN German DE

Kom gezellig in onze chat kanaal op Telegram en discussieer over alles wat betrekking heeft tot crypto.

Probeer TradeSanta basic nu 14 dagen gratis uit!