KOM JIJ HET TEAM VAN COINGRATS VERSTERKEN?

Wij zijn regelmatig opzoek naar ‘vrijwilligers’ om het team van Coingrats te komen versterken. Wanneer er beschikbare plekken zijn vindt je dat hieronder. Hoewel het op ‘vrijwilliger basis’ is zitten er wel een aantal voordelen aan.

  • Toegang tot Coingrats Calls & TA advies chat

  • Korting op de cursus traden
  • Jouw eigen Google adds bij jouw berichten

BLOGGER

Nieuwsberichten

Ben en of ken jij iemand die het leuk vindt om over het laatste nieuws te schrijven? Denk aan belangrijk nieuws zoals de fork van ETH, de koers van BTC….enz

TECHNISCHE ANALIST

TA kanaal

Ben jij een ster in technische analyse en zou jij graag je kennis willen delen? Dan ben jij misschien wel diegene voor ons TA kanaal. Deze functie is niet geheel op vrijwillige basis.

FACEBOOK BEHEERDER

Facebook groep

Heb je affiniteit met crypto en Facebook? Wij zoeken voor een nog te starten FB groep een beheerder. Je taken zullen bestaan uit het opbouwen van de FB groep, artikelen van de website delen.

FACEBOOK ADMINS

Facebook groep

Heb je affiniteit met crypto en Facebook? Wij zoeken voor een nog te starten FB groep (voorlopig) twee admins. Je taken zullen bestaan uit het meehelpen opbouwen van de FB groep en het ‘entertainen’ van onze leden. Samen me de beheerder zul je blogartikelen van de website plaatsen.

JOIN THE TEAM. APPLY NOW.

COINGRATS.NL

Email: staats@coingrats.nl
Web: Coingrats.nl