Het probleem: Big Brother knows everything about you.

“Big Brother is Watching You” een veel gehoorde uitspraak. Maar is deze uitspraak inmiddels niet al achterhaald doordat wij vrijwillig Big Brother in huis halen? De technologie biedt momenteel ontzettend veel opties, met de virtuele assistentes zoals Alexa en Google, de smartwatches die de hele dag allerlei informatie over onze beweging en locatie meten. En wat dacht je van alle informatie die de grote partijen zoals Google en Facebook tracken via het internet? De advertenties worden aangepast op je voorkeuren, prijzen worden aangepast op je inkomen. Google trackt ontzettend veel informatie en marketeers kunnen hier gemakkelijk gebruik van maken om hun doelgroep en product sterker neer te zetten. En gezien de technologische ontwikkelingen zal het niet lang meer duren voor alle apparaten in je huis via het internet gaan werken, want zeg nou eerlijk het is toch heerlijk om alles op een afstand te bedienen?

De oplossing: HoneyPod, een unieke smarthub met een eigen ecosysteem.

Maar wat nu als er een manier is om toch te profiteren van de technologische gadgets en ontwikkelingen, op een veilige manier? Dat is het doel van HoneyPod. HoneyPod heeft als visie om het internet weer veilig te maken voor elke gebruiker, door het teruggeven van je privacy, het blokkeren van alle advertenties en het blokkeren van alle ongewenste data. Met als een mooie bijkomstigheid dat je internetsnelheid door het blokkeren van onnodige trackers/data met maar liefst 50% versnelt.

HoneyPod, gevestigd in Amerika, wil deze problematiek aanpakken door het ontwikkelen van de een smart-hub genaamd HoneyPod. Daarnaast gaat het team van HoneyPod een eigen ecosysteem creëren voor het online bestellen van producten en services, waar gebruikers gemakkelijk bij betrouwbare partners kunnen profiteren van aanbiedingen die betaald kan worden met de token van HoneyPod: HONEY, HNY. HoneyPod richt zich daarmee op drie grootte sectoren namelijk:

 • Privacy bescherming en cybersecurity
 • Online betalingen en de uitwisseling van diensten
 • Online authenticatie

Het product: de HoneyPod

De rol van de HoneyPod, het smartdevice is hierin van belang. De eerste prototypes van de HoneyPod zijn gelanceerd en getest. Officieel zal de HoneyPod in mei bezorgt worden bij de eerste gebruikers. De HoneyPod is een simpel klein apparaat, die de smarthubs zoals Google Home moet gaan vervangen. De HoneyPod kan direct worden aangesloten op je router en gaat dan direct voor je aan het werk. Dit betekent dat er géén extra IT kennis is vereist voor het gebruik ervan. Maar wat voor voordelen biedt de HoneyPod nu precies voor de gebruiker?

 • Controleer voortaan weer jouw data & privacy.
 • Blokkeren van alle ongewenste data, trackers van bedrijven en ‘middle man attacks en malware direct vanaf de router.
 • Blokkeren van alle ongewenste advertenties.
 • Vergroten van je internetsnelheid met maar liefst 50 procent.
 • Biedt jouw de mogelijkheid om cryptocurrencie te verdienen door het browsen op het internet, het gebruik van de HoneyPod, het toestaan van advertenties en het shoppen bij de partners van HoneyPod.
 • HoneyPod heeft een ingebouwde VPN, waardoor het jouw internet connectie volledig anoniem wordt en niet plaatsgebonden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld restricties geldend in je land omzeilen.
 • HoneyPod biedt in de toekomst directe authenticatie-mogelijkheden om aankopen met cryptocurrency nog gemakkelijker en veiliger te maken.

De HoneyPod maakt gebruik van blockchain vanwege de snelheid en de anonimiteit van de transacties. Hey Byznanine Fault Tolerance Algoritme controleert en verifieert al je internetgegevens en blokkeert ongewenste data.

Bestel de HoneyPod

HoneyPod heeft nu een exclusieve pre-orderdeal die jou de kans biedt om als eerste de HoneyPod te gebruiken en voortaan weer veilig anoniem op internet te zijn. De exclusieve deal biedt een totaal pakket van diverse extra’s en kortingen. Met deze deal heb jij altijd de nieuwste versie van zowel de hardware als de software in huis zult hebben de komende 10 jaar. Je kunt de HoneyPod als pre order bestellen voor maar 99 dollar.

Preorder de HoneyPod! <- klik daar.

HoneyPod airdrop

Ben je net als ons helemaal enthousiast over het project, doe dan ook mee aan de airdrop games van HoneyPod. Elke dag worden er 220K tokens gedropt. Je kunt maximaal 15K tokens (750 USD) winnen. De airdrop zal dagelijks gehouden worden van 01/01/2019 tot 22/03/2019.

Zo doe je mee aan de airdrop

 • Maak een account aan op HoneyPod (klik hier)
 • Join het Telegram kanaal
 • Confirm je e-mail adress via de activiatielink in je mailbox
 • Login op Honeypod en zoek je “Public” en “Confirmation” code op in je dashboard. Je confirmation code wordt zichtbaar zodra je op “delen” op social media drukt.
 • Houdt het telegram kanaal van Honeypod in de gaten. Hier zullen de codes gedropt worden.