Loading...
Gunbot2019-01-16T09:31:21+00:00

Gunbot is een bot waarmee je automatisch kunt traden in cryptocurrency. Gunbot is te gebruiken op zeven exchanges. Gunbot is er op ingericht om ook Bitcoins te verdienen als je geen tijd hebt om zelf achter je computer te zitten en zelf te handelen.

Voor wie is Gunbot geschikt

Gunbot is geschikt voor iedereen, of je nou een beginnende of een ervaren trader bent. Voor de beginnende traders is er de starter editie. Deze beschikt over drie strategieën die zijn voorgeprogrammeerd. Het enige wat jezelf hoeft in te stellen is je trading limiet en de coins waarop je wilt traden traden. Gunbot zal de rest voor jou doen. De te behalen profits liggen wel iets lager dan bij de edities waarbij je de strategieën compleet kunt finetunen. Des al niet te min zijn er leuke profits van tot 5% per trade makkelijk te halen.

Voor de ervaren trader is er een uitgebreidere versie waarbij meerdere strategieën mogelijk zijn en ook nog eens na wens aanpasbaar. Zo kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van de Tradingview.com add-on; je laat Gunbot orders uitvoeren aan de hand van scripts en indicatoren die op de Tradingview website beschikbaar zijn. Samen met de backtest plugin kun je jouw strategie zo finetunen dat je de meest haalbare profits pakt. Zo heeft de ervaren handelaar nagenoeg alle vormen op het gebied van technische analyse tot zijn beschikking om op automatische piloot te traden.

Online demo

Het team van Gunbot biedt alle geïnteresseerden een gratis online demo van Gunbot aan. Je kunt de demo HIER bekijken. Het wachtwoord is: demo.

Licenties

Voor Gunbot zijn de volgende licenties beschikbaar. Mocht je in de toekomst willen upgraden dan betaal je alleen het verschil. Via onderstaande buttons kun je jouw licentie bestellen in onze officiele webshop!

LET OP! Bewaar je aangemaakte API en secret key voor Gunbot goed. Hier is je licentie aan gekoppeld.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Your Text

STARTER

0.04 BTC

1 exchanges

Emotionless strategie

CryptoSight

24/7 Support


STANDARD EDITION

0.106 BTC

1 Exchange

Alle strategieën

CryptoSight

24/7 Support


PRO EDITION

0.2 BTC

3 Exchanges

Alle strategieën

CryptoSight

24/7 Support


ULTIMATE EDITION

0.3 BTC

Alle exchanges

Alle strategieën

CryptoSight

TradingView

24/7 Support

Exchanges

Je kan met Gunbot handelen op de volgende exchanges: Bittrex, Binance, Bitfinex, Kraken, Poloniex, Cex.io en Cryptopia. Een licentie gaat levenslang mee en bevat tevens alle toekomstige updates. Er hoeven geen extra fees of gebruikskosten meer te worden betaald na de aanschaf van de licentie.

Strategieën

Gunbot beschikt standaard over meerdere strategieën. We zullen deze strategieën hieronder kort uitleggen.

  • Gain: bij deze strategie koopt Gunbot bij een ingesteld percentage onder de EMA en verkoopt zodra een ingesteld winspercentage is bereikt.
  • Stepgain: deze strategie lijkt op gain, alleen als een koop- of verkoopniveau is bereikt, dan kijkt de trendwatcher of de prijs nog verder zakt of stijgt. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de order pas wordt uitgevoerd als de trend omkeert.
  • Bollinger Bands: Deze strategie koopt en verkoopt op een ingesteld percentage tussen de onderste en bovenste bollinger band.
  • PingPong: Met deze strategie stel je een vast koop- en verkoopbedrag in.
  • TSSL: Trailing stop / Stop Limit, hiermee stel je een variabele range in voor de koop- en verkooporders.
  • Emotionless: Aan deze standaard strategie kan niets worden ingesteld. Bovendien is deze strategie geschikt voor de (onervaren) handelaar die er weinig tijd aan kwijt wil zijn.
  • Ichimoku: Deze strategie is gebaseerd op de Ichimoku cloud technische analyse indicator.

Tradingview add-on – GRATIS bij een Ultimate licentie

Tradingview.com is een website die wordt gebruikt door handelaren en investeerders. Het aanbod van technische analyse tools is erg groot en met behulp van de te programmeren scripts kunnen er koop- en verkooporders worden gegenereerd die door Gunbot worden uitgevoerd. Dit geeft de ervaren handelaar diverse mogelijkheden om zijn eigen strategie te bepalen of om de strategie van anderen te volgen.

Cryptosight add-on – GRATIS bij alle licenties behalve Lite

Dit is een bot voor de populaire app Telegram. Je ontvangt alle trades die Gunbot uitvoert overzichtelijk in een chatgesprek. Daarnaast is het mogelijk om prijsalerts in te stellen, je balans en openstaande trades te bekijken en kun je handmatig trades doen vanuit de Cryptosight add-on.

VPS of lokaal op de pc

Om Gunbot zo effectief mogelijk zijn werk te laten doen is het essentieel dat de bot 24 uur per dag aanstaat. Dit is mogelijk vanaf een laptop of PC thuis al kan dit zorgen voor een trager systeem. Dat is de reden dat het grootste deel van de Gunbot gebruikers kiest voor een VPS, oftewel een Virtual Private Server. Dit is niets meer dan een ‘PC in de cloud’ die je kunt benaderen via Teamviewer of een remote desktop programma. Een tweede voordeel is dat je Gunbot vanaf iedere locatie kunt bereiken met je mobiele telefoon. Een VPS kost ongeveer 15 euro per maand en meestal is er de keuze uit meerdere operating systems zoals Windows of Linux. Wij raden het gebruik van een VPS ten zeerste aan!

Installatieservice

Het Gunbot team biedt al zijn klanten gratis installatieservice aan. Dit houd in dat er met gebruik van de Teamviewer software wordt ingelogd op de computer of VPS van de klant om de software te installeren en configureren. Hiervoor zijn geen inloggegevens van het account van de exchange van de klant nodig. Tijdens de installatie staan wij klanten ook telefonisch te woord zodat vragen direct kunnen worden gesteld en alles helder kan worden uitgelegd. Afhankelijk van de gekozen licentie en de te beantwoorden vragen van de klant duurt dit tussen de 30-60 minuten. De Gunbot software is te gebruiken op Windows, Mac OS en Linux.

Rendement

Uit de te behalen rendementen van Gunbot valt geen eenduidige conclusie te trekken, dit is namelijk afhankelijk van vele factoren. Om te beginnen is de hoeveelheid BTC die je gebruikt per trade van belang. Daarnaast spelen onder andere de gekozen strategie en de conditie van de markt een rol. Tijdens een stijgende markt zijn er vaak meer mogelijkheden dan bij een dalende. Wanneer je de lite versie hebt zul je gemiddeld genomen tot 2-3% profit per dag zitten. Met de andere licenties heb je iets meer aanpas mogelijkheden en daar kun je in een goeie markt wel +15% profit per dag behalen, afhankelijk ook van je instellingen ed.

Conclusie
Gunbot is een krachtig stukje software dat dagelijks door ruim vijfduizend mensen wordt gebruikt. De ontwikkeling staat nooit stil. De bot is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde handelaar vanwege zijn vele mogelijkheden. Het team van Tradingbotshop heeft klantenservice als hoogste prioriteit en daarnaast is individuele aandacht onze kracht: iedere klant krijgt net zoveel assistentie als hij of zij wenst. We hebben een telefonische helpdesk die zowel overdag als ’s avonds te bereiken is, zeven dagen per week.

In aanvulling op deze service hebben we ook een Gunbot groepchat waarin Nederlandse Gunbot gebruikers zitten en waar men tips & tricks kan uitwisselen. Deze chat is tevens toegankelijk voor Gunbot gebruikers die geen klant van ons zijn.

Dutch NL English EN German DE