GSMG Crypto Trading Bot

GSMG Crypto Trading Bot

Een trading bot van Nederlandse bodem met een team die veel ervaring heeft in de financiële sector en IT. Tevens is het team zeer snel met het beantwoorden van vragen en of problemen.

GSMG is een trading bot die enorm eenvoudig is om mee te werken. Je hebt geen enkele kennis van indicatoren of iets dergelijks nodig zoals bij andere partijen. Het is als het ware plug&play. Nog een groot voordeel van GSMG is dat je geen VPS server nodig. Het is volledig web based.

GSMG instellingen en configureren

Om aan de slag te kunnen gaan met de GSMG bot moet je onderstaande stappen doornemen.

  • Maak een account aan op GSMG (<-klik) en ontvang 0.05ETH fuel extra.
  • Om alles gescheiden en veilig te houden raden we een nieuw account aan bij Binance of Bittrex. Zorg ook voor funds op je account. Onze voorkeur gaat uit naar Binance omdat daar simpelweg de meeste coins met het meeste volume zitten.
  • Maak op de exchange naar keuze een API key aan – zonder withdraw rechten – en sla deze 2 keys goed op. De secret wordt namelijk maar één keer verstrekt.
  • Ga vervolgens naar de settings in het menu van GSMG en vul daar de API van stap 3 in.

Wanneer je deze stappen doorlopen hebt is het nu tijd om een markt te kiezen en activeren. Deze instellingen vind je onder het kopje ‘Markets’.

Kies vervolgens de munt(en) door ze te selecteren. De munt(en) worden automatisch toegevoegd waar je een % kunt kiezen van de munten die je wil gebruiken om mee te traden. Ga dan naar het dashboard en verschuif de slider onder trade engine en de bot zal beginnen met traden voor jou. Dit doet ie 24/7, dus ook als jij op stap bent of ligt te slapen.

Dit waren de basis instellingen van GSMG. Maar zoals je misschien wel hebt gezien kun je ook de advanced settings selecteren. Hier heb je net even wat meer mogelijkheden om het te fine tunen door de volgende instellingen.

Surplus selling:

Met deze functie zal de bot altcoins die niet verkregen zijn met GSMG ook verkopen op de geselecteerde markt(en). 4 a 5 keer per uur zat de bot plusminus 3% van jouw surplus verkopen totdat alles verkocht is. Denk dus goed na wanneer je dit aanzet!!

Trade engine aggressiveness:

Dit is de agressiviteit waar de trading bot mee trade. Standaard staan d einstellingen op 20%. Hoe hoger de percentages zijn hoe agressiever de bot zal traden. Je neemt hierdoor meer risico door meer te kunnen verliezen maar ook meer te kunnen winnen. Vindt hier voor jezelf een goed balans in.

Voorbeeld: Met een trade engine aggressiveness van 100% kun je tot drie keer meer winsten boeken dan met de standaard waarde van 20%

Minimum trade profit percentage:

Hier kun je de minimale winst invullen die de bot voor jou moet binnen halen. Standaard staat deze op 1%. Hoe hoger je het getal zet hoe meer winst je kan maken maar houd er ook rekening mee dat het nooit bereikt wordt, waardoor je weer verlies maakt. Zoals het gezegde luidt; ‘Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd’.

Prijs van de crypto trading bot

Nu komt het mooiste van alles, deze bot is ‘gratis’ om te gebruiken. Je betaald alleen fee wanneer je winsten maakt op je orderparen (zowel koop als verkoop orders). Je betaald geen fee als je ook geen winst hebt gemaakt met de trade! In onze ogen is dit ook de kracht van deze bot. Door de no cure, no pay systeem hebben beide partijen er baat bij als de bot moet doen wat die hoort te doen.

Maak een account aan op GSMG en ontvang 0.05ETH fuel extra.

Wil jij de GSMG trading bot eens proberen? Het is ‘gratis’