Gratis Bitcoin

Wist je dat het heel eenvoudig is om aan gratis Bitcoin, Litecoin en of andere altcoins te komen. Via faucet websites (websites gebaseerd op reclame) kun je door middel van het invullen van een captcha code op de site cryptocurrency verdienen. Er bestaan heel veel faucet websites, een paar er van zijn maar betrouwbaar en betalen jou ook daadwerkelijk uit. Wij hebben diverse websites getest waar je gratis Bitcoin en of andere altcoins kunt verdienen door middel van faucets.

Gratis Bitcoin via Coinpot

Coinpot is in onze ogen de beste faucet en levert ook het meeste op. Via Coinpot kun je meerdere faucets doenen in Coinpot bewaar je jouw gratis cryptocurrency. Via Coinpot kun je gratis Bitcoin (3x), gratis Litecoin, gratis Doge, gratis Bitcoin cash en gratis Dash krijgen. Het mooie van Coinpot is dat je bv je Doge kan omwisselen voor Litecoin, zo kun je één van de 5 cryptocurrency opsparen. Zelf zet ik alles om in Litecoin.

Nog een heel groot voordeel is dat je bonussen ontvangt elke keer dat je claimed. Zo is er de daily bonus en de mystery bonus. Elke dag dat je inlogt en claimed krijg je 1% daily bonus erbij, je moet wel elke dag minimaal 1x inloggen en claimen. Geen dag overslaan dus! De daily bonus kan oplopen tot 100%. De mystery bonus is elke claim weer een verrassing maar komt regelmatig boven de 40% uit.

Hoeveel gratis Bitcoin kun je verdienen
In het begin zal het nog niet zoveel zijn, je moet immers je daily bonus nog opbouwen. Zoals ik al vertelde zet ik alles om in Litecoin en mijn daily bonus staat op 100%. Ik verdien zo minimaal 0.2 ltc per maand. Het enige wat ik doe is dagelijks een paar keer claimen via de app op mijn smartphone. Wil jij ook gratis Bitcoin of gratis Litecoin? Volg dan onderstaande stappen.

Aanmelden voor gratis bitcoin.
Volg onderstaande stappen om je aan te melden voor coinpot en de beste fuacets die uitbetalen en een lage uitbetalingsdrempel hanteren.

1: Meld je aan bij Coinpot.
2: Met de inloggegevens van Coinpot kun je nu inloggen op onderstaande faucets, dit wordt dan direct gekoppeld aan je Coinpot account.

3: Nu je bent aangemeld kun je beginnen met het claimen van je gratis Bitcoin of andere altcoins. Je kunt dit doen via de websites maar je kunt ook de app CoinPot Faucets downloaden op je telefoon. Zo heb je alle bovenstaande faucets in één app.