Free crypto signals

Naast onze VIP membership bieden we ook de kans om één van onze VIP rooms gratis te joinen. In deze VIP room delen we crypto calls en setups met leverage. Wij traden met margin / leverage op Bybit. Dit doen wij om meer BTC, ETH en USDT te verzamelen. Maar je kunt er sinds kort meer coins traden. Je vindt er onder andere de volgende trading pairs; BTC/USD, ETH/USD, EOS/USD, XRP/USD. Met deze trading pairs vermeerder je jouw stack grote in de coin van diegene die je trade. Dus wil je meer BTC of XRP verzamelen dan zijn deze contracten zeer geschikt om te traden.

Op Bybit kun je ook nog een aantal coins tegen USDT traden zodat je ook deze stack kunt gaan uitbreiden. Om je USDT stack te vregroten kun je de volgende trading pairs traden; BTC/USDT, ETH/USDT, LTC/USDT, LINK/USDT, XTZ/USDT

De meeste calls die wij in het kanaal geven zijn op BTC en ETH, maar we zullen de andere ook goed in de gaten houden en wanneer er zich een mooie kans voordoet zullen we ook die setups gaan delen. Wij bieden deze dienst geheel gratis aan. Wanneer je gebruik hier van wil maken, dan is het enige wat wij van je vragen een account op Bybit aan te maken via onze refferal link + een storting te doen van minimaal 0.02 BTC en actief te traden op dat account.

Free crypto signals

Er zal altijd een chart gepost worden en vaak geven wij de setups aan met een inkoopprijs, stoploss en verkoop targets. Maar het kan ook ziin dat we de mogelijkheden die zich voor kunnen doen erbij schrijven en dat de targets nader te bepalen zijn.

Hoe zien de free crypto calls eruit

In de afbeelding hiernaast kun je een voorbeeld van één van onze calls in de VIP room zien.
Free crypto signals

VIP resultaten

Ben je benieuwd naar de behaalde resultaten kijk dan eens hier voor de resultaten tot juni 2020. De resultaten van de maanden erna zijn te vinden in ons Discord server onder het kopje vip_results.

Wanneer je besluit om deel te nemen aan onze free crypto calls, maak dan een account aan op Bybit, stort minimaal 0.02BTC en stuur vervolgens jouw UID naar de Captain in ons Discord server.

⚠️ DISCLAIMER: Wij handelen altijd vanuit onze eigen ervaring, iedereen dient zelfstandig met zijn/haar geld en risico’s om te gaan. Wij nemen onze leden mee in onze TA’s, maar het instappen in een bepaalde call is altijd op eigen risico. Logischerwijs kunnen hier dan ook geen rechten aan worden ontleend en kan Coingrats niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen. Wij geven GÉÉN financieel advies. Alle calls die gemaakt worden zijn op basis van trades die we zelf uitvoeren, hier zitten geen andere motieven achter.

Even brainstormen met andere traders bij ons in Discord?