Cryptohopper, de automatische cryptocurrency tradingbot

Handel 24/7 automatisch in cryptocurrency. Ook als je computer uitstaat. Trade aan de hand van indicators of signalen/calls waar je je op kunt abonneren. Via de Telegram channel van Coingrats kun je goeie signalen ontvangen die je leuke profits opleveren. Cryptohopper is een krachtige metgezel die voor jou cryptocurrency trade. Cryptohopper is te gebruiken op Binance, Poloniex, Bittrex, Coinbase PRO, Kraken, Kucoin, HitBTC, OKEx, Bitpanda PRO, Bitvavo, Bitfinex, Huobi en Kraken

Hoe Cryptohopper werkt

Eerst moet je je Hopper koppelen aan de exchange waarop je wil traden. Vervolgens kun je kiezen tussen signalen/calls en of de exclusieve strategieën om jouw trading stijl te configureren. Je Hopper zal dan de klok rond werken en winstgevende transacties voor je maken. Terwijl je eet, sport en slaapt en verdient Cryptohopper voor jou. Je hebt nu alle tijd om je in andere zaken te verdiepen zoals bijvoorbeeld ICO’s en laat CXryptohopper z’n werk doen!

Gemakkelijk te leren

De soepele gebruikersinterface en uitgebreide handleidingen van Cryptohoppers maken het gemakkelijk voor jou om een ​​meester handelaar te worden, zelfs als je een ‘beginner’ bent. Naarmate je meer ervaring opdoet, groeit Cryptohopper met je mee, zodat je alles kunt aanpassen en een belangrijke rol kunt spelen bij het bepalen van je “hoppers beslissingen”.Externe crypto signals/calls

Wij zijn de eerste en enige geautomatiseerde crypto trading bot om professionele externe signalen te integreren. Indien geconfigureerd, koopt uw ​​hopper automatisch de munten waarvoor ze signalen afgeven. Bekijk prestatierapporten om te zien hoe nauwkeurig ze zijn geweest om uw winstkansen te maximaliseren. Om externe signals te ontvangen kun je die ons gebruiken.

Technische analyse

Tweak uw hopper zoals u dat wilt met onze volledig aanpasbare TA. Van Stoch en RSI tot Bollinger Bands en MACD, Cryptohopper heeft een hele reeks technische indicatoren die je kunt aanpassen en ontdekken! Ben je benieuwt naar de mogelijkheden? Start dan vandaag nog met jouw gratis trial van Cryptohopper, één week geheel gratis en zonder verplichtingen.

Een hechte community

Praat met andere gebruikers van Cryptohopper op ons forum, Discord of Telegram. Hier delen en bespreken we instellingen en -ideeën. Lees de tutorials, documentatie, bekijk Academievideo’s of krijg directe hulp van de actieve ondersteuningsmedewerkers van Cryptohopper. Hop met gebruikers van over de hele wereld en deel je kennis met andere gebruikers!

Backtesting

Zoek die ene configuratie waar je echt van houdt door je trades/coins te backtesten! Kijk hoe ze over een specifiek tijdstempel zouden hebben gespeeld en de beste configuratie rond zouden vinden!

Draait in de cloud

Je hopper draait 24/7 in de cloud. We willen dat onze gebruikers van het leven genieten terwijl onze hopper voor de trades zorgt. Je hoeft niet eens je pc op te starten! Cryptohopper werkt 24/7, 365 dagen per jaar voor jou.

Trailing Stop-Loss

Profiteer optimaal van de bullmarkt met trailing stop loss! Met deze functie kunt u de opwaartse trend volgen en voorkomen dat u te vroeg verkoopt.

Cryptohopper aanschaffen

Bestel Cryptohopper vandaag bnog en begin in slechts enkele minuten met het handelen in cryptocurrency. Benieuwd hoe het allemaal werkt en of het wel wat voor je is? Je kunt Cryptohopper een week zonder enige verplichtingen uitproberen.Accounts

Accounts

Projects

SSL

SSL

SSL

Your Text

STARTER

$19 p/m

80 positions

15 coins

2 triggers

Buying with 10 minutes interval

Paper tradingMEDIUM

$49 p/m

80 positions

50 coins

5 triggers

Buying with 5 minutes interval

Paper tradingPRO

$99 p/m

500 positions

75 coins

Tecnical analysis with 2 minutes interval10 triggers

All coins for signals

Arbitrage

Paper trading


Cryptohopper instellen

Hoe de koop- en verkoopinstellingen van Cryptohopper gebruiken?
Vooral voor nieuwe Cryptohopper-gebruikers, en ook voor gebruikers die Cryptohopper al lange tijd gebruiken, kan het verwarrend zijn hoe de Koop- en Verkoop-instellingen van Cryptohopper te gebruiken. Daarom legt dit artikel de ins en outs van alle handelsfuncties en de volgorde van de koop- en verkoopuitvoeringen uit. Kunnen alle instellingen tegelijkertijd worden gebruikt? Deze vragen worden beantwoord.

Koop instellingen
Er zijn 3 verschillende manieren op Cryptohopper om kooporders te maken; Handmatig kopen, Strategie en Signals. Het belangrijkste om te weten is dat al deze opties om inkooporders te maken tegelijkertijd kunnen worden gebruikt.

Dan zijn er de functies die kunnen worden gebruikt bovenop het kopen. Met Trailing Stop-Buy (TSB) moet de munt eerst de prijs bereiken die u hebt geselecteerd in het gedeelte Handmatig kopen of een koopsignaal van uw strategie ontvangen voordat de Hopper een TSB-bestelling maakt. Vanaf hier wordt de prijs constant gecontroleerd voordat er een normale kooporder wordt gemaakt. TSB werkt niet voor signalen ontvangen door Singallers en zal alleen werken voor nieuwe transacties.

Kortsluiting kan daarentegen worden gebruikt voor functies die u al bezit. Zodra een munt die u bezit is verkocht, wordt uw basisvaluta gereserveerd om later meer van dezelfde munt te kunnen kopen. Een andere koopfunctie die beschikbaar is op Cryptohopper is Dollar Cost Averaging (DCA). DCA kan ook worden gebruikt voor functies die u al bezit. Wat DCA doet, is dat u het dubbele of drievoudige bedrag van de munt die momenteel verloren gaat, koopt. Door meer van een verliezende positie te kopen en deze posities samen te voegen, verlaagt u het percentage winst dat nodig is om te breken. Houd er rekening mee dat u uw blootstelling aan deze munt verhoogt! DCA en kortsluiting kunnen niet samen worden gebruikt en kunnen worden gebruikt voor handmatig kopen, strategie en signals.

Verkoop instellingen

Er zijn meerdere verkoopinstellingen op Cryptohopper, dit zijn Take Profit, Trailing Stop-Loss, Strategie, Stop-Loss, Auto Close en Signaller.

Met Take Profit, Trailing Stop-Loss en Auto Close maakt het uit wat als eerste wordt geactiveerd. Ze kunnen allemaal tegelijkertijd worden gebruikt en de instelling waaraan als eerste wordt voldaan, resulteert in de verkoop van de positie. Als voorbeeld is het mogelijk om de volgende instellingen te gebruiken:

(Voorbeeld)
Winst nemen: 10%
TSL: 1%
Arm TSL: 0,5%
Automatisch sluiten: 7 dagen

Wanneer u “Verkopen op basis van strategie” in de Base Config inschakelt, worden uw Take Profit- en TSL-percentages niet in aanmerking genomen en worden alleen uw strategie-instellingen gecontroleerd. Verkopen op basis van Auto Close kan nog steeds een verkoop veroorzaken als de positie niet binnen een X-periode door een van uw andere verkoopinstellingen is verkocht. Wanneer Verkopen op basis van strategie is ingeschakeld, is het mogelijk dat uw posities met verlies worden verkocht.

Stop-Loss verkoopt alleen posities als ze verlies hebben en kan worden gebruikt om te voorkomen dat u meer verlies op een positie. Het laatste dat een verkoop zou kunnen veroorzaken, is uw signaalgever. Wanneer u bent geabonneerd op een Signaller, is het mogelijk om ‘Signalen verkopen’ en ‘Signaalconfiguratie’ te selecteren. Beide instellingen kunnen verkoopsignalen bevatten, maar niet alle signaalgevers verzenden verkoopsignalen.

Kom in contact met andere NL traders in onze Discord