Loading...
Cryptohopper2019-04-27T22:25:20+00:00

Cryptohopper, de automatische cryptocurrency tradingbot

Handel 24/7 automatisch in cryptocurrency. Ook als je computer uitstaat. Trade aan de hand van indicators of signalen/calls waar je je op kunt abonneren. Via de Telegram channel van Coingrats kun je goeie signalen ontvangen die je leuke profits opleveren. Cryptohopper is een krachtige metgezel die voor jou cryptocurrency trade. Cryptohopper is te gebruiken op Binance, Poloniex, Bittrex, GDAX, Kraken, Kucoin

Hoe Cryptohopper werkt

Eerst moet je je Hopper koppelen aan de exchange waarop je wil traden. Vervolgens kun je kiezen tussen signalen/calls en of de exclusieve strategieën om jouw trading stijl te configureren. Je Hopper zal dan de klok rond werken en winstgevende transacties voor je maken. Terwijl je eet, sport en slaapt en verdient Cryptohopper voor jou. Je hebt nu alle tijd om je in andere zaken te verdiepen zoals bijvoorbeeld ICO’s en laat CXryptohopper z’n werk doen!

Gemakkelijk te leren

De soepele gebruikersinterface en uitgebreide handleidingen van Cryptohoppers maken het gemakkelijk voor jou om een ​​meester handelaar te worden, zelfs als je een ‘beginner’ bent. Naarmate je meer ervaring opdoet, groeit Cryptohopper met je mee, zodat je alles kunt aanpassen en een belangrijke rol kunt spelen bij het bepalen van je “hoppersbeslissingen”. Vergeet ook zeker niet het Nederlandse Cryptohopper kanaal te joinen op Telegram. (https://t.me/Cryptohopper_NL_official)

Externe crypto signals/calls

Wij zijn de eerste en enige geautomatiseerde crypto trading bot om professionele externe signalen te integreren. Indien geconfigureerd, koopt uw ​​hopper automatisch de munten waarvoor ze signalen afgeven. Bekijk prestatierapporten om te zien hoe nauwkeurig ze zijn geweest om uw winstkansen te maximaliseren. Om externe signals te ontvangen raden wij de crypto signals van CryptoNL aan.

Technische analyse

Tweak uw hopper zoals u dat wilt met onze volledig aanpasbare TA. Van Stoch en RSI tot Bollinger Bands en MACD, Cryptohopper heeft een hele reeks technische indicatoren die je kunt aanpassen en ontdekken! Ben je benieuwt naar de mogelijkheden? Start dan vandaag nog met jouw gratis trial van Cryptohopper, één maand geheel gratis en zonder verplichtingen.

Een hechte community

Praat met andere gebruikers van Cryptohopper op ons forum, Discord of Telegram. Hier delen en bespreken we instellingen en -ideeën. Lees de tutorials, documentatie, bekijk Academievideo’s of krijg directe hulp van de actieve ondersteuningsmedewerkers van Cryptohopper. Hop met gebruikers van over de hele wereld en deel je kennis met andere gebruikers!

Backtesting

Zoek die ene configuratie waar je echt van houdt door je trades/coins te backtesten! Kijk hoe ze over een specifiek tijdstempel zouden hebben gespeeld en de beste configuratie rond zouden vinden!

Draait in de cloud

Je hopper draait 24/7 in de cloud. We willen dat onze gebruikers van het leven genieten terwijl onze hopper voor de trades zorgt. Je hoeft niet eens je pc op te starten! Cryptohopper werkt 24/7, 365 dagen per jaar voor jou.

Trailing Stop-Loss

Profiteer optimaal van de bullmarkt met trailing stop loss! Met deze functie kunt u de opwaartse trend volgen en voorkomen dat u te vroeg verkoopt.

Cryptohopper aanschaffen

Bestel Cryptohopper vandaag bnog en begin in slechts enkele minuten met het handelen in cryptocurrency. Benieuwd hoe het allemaal werkt en of het wel wat voor je is? Je kunt Cryptohopper een maand zonder enige verplichtingen uitproberen.Accounts

Accounts

Projects

SSL

SSL

SSL

Your Text

STARTER

$19 p/m

80 positions

15 coins

2 triggers

Buying with 10 minutes interval

Paper tradingMEDIUM

$49 p/m

80 positions

50 coins

5 triggers

Buying with 5 minutes interval

Paper tradingPRO

$99 p/m

500 positions

75 coins

Tecnical analysis with 2 minutes interval10 triggers

All coins for signals

Arbitrage

Paper trading


Kom gezellig mee praten in onze crypto chat op Telegram

Coingrats chat
Dutch NL English EN German DE