TradeSanta en Cryptohopper zijn een van de meest populaire geautomatiseerde cryptobots. In dit artikel zullen we TradeSanta en Cryptohopper vergelijken en hun kenmerken evalueren.

TradeSanta maakt geautomatiseerde cryptotrading mogelijk op grote beurzen. Het werd gelanceerd in november 2018 en heeft sindsdien een indrukwekkend gebruikersbestand opgebouwd. De onderscheidende kenmerken van de dienst zijn een gebruiksvriendelijke interface en krachtige tools voor alle traders. Wil je specifiek meer over TradeSanta weten bekijk dan deze pagina eens.

Cryptohopper is één van de meest populaire tradingbots op de markt. Cryptohopper stelt traders in staat om een breed scala aan instrumenten te gebruiken om hun strategieën te automatiseren. Wil je specifiek meer over Cryptohopper weten bekijk dan deze pagina eens.

Cryptohopper vs TradeSanta: Handelsstrategieën

Cryptohopper

Geautomatiseerde handel met indicatoren – Cryptohopper maakt het mogelijk om zeer aanpasbare bots te creëren op basis van verschillende technische parameters om te profiteren van de schommelingen op de crypto-markt.
Exchange Arbitrage – gebruikers kunnen profiteren van verschillen in muntprijzen op verschillende populaire beurzen
Copy traden – handelaren kunnen experts op de Cryptohopper-markt volgen en de bots instellen om een handel te starten zodra de expert een signaal uitzendt.

TradeSanta

DCA (Dollar Cost Averaging) – handelaren kunnen bots opzetten met Extra orders en één take profit voor het gehele bedrag aan gekochte munten. Bot zal meer munten kopen als de handel in tegengestelde richting van de bots gaat, waardoor de prijs van de Take Profit prijs die moet worden bereikt wordt verlaagd.
Grid – Grid strategie bots hebben ook Extra orders, maar aparte Take Profit. Grid strategie maakt gebruik van de prijsschommelingen voordat de prijs terug stuitert en Take Profit bereikt.
SmartOrder – Traders kunnen grote hoeveelheden cryptocurrency’s kopen of verkopen tegen de marktprijs gesplitst in meerdere orders.

Cryptohopper vs TradeSanta: Uitwisselingen

Momenteel ondersteunt Cryptohopper 12 beurzen waaronder KuCoin, Kraken, Coinbase Pro, Binance, Bittrex en enkele andere. Tradesanta ondersteunt alle grote beurzen. De lijst van ondersteunde platforms omvat HitBTC, Binance, UpBit, Okex, Huobi, Bitfinex, Bittrex, BitMEX (binnenkort beschikbaar).

Cryptohopper vs TradeSanta: Kenmerken

Cryptohopper

 • Strategy designer maakt het mogelijk om een strategie te creëren op basis van verschillende indicatoren en candle patterns
 • Copy trading – handelaars kunnen de strategieën van de experts volgen
 • Backtesting – test uw strategie aan de hand van de reële marktomstandigheden
 • Marktplaats – volg de strategieën en signalen die worden gegenereerd door de cryptohoppergemeenschap
 • Trailing Stop Loss – verkoopt munten na een sterke prijsdaling. Cryptohopper heeft ook Trailing Stop Buy en Trailing Stop Short
 • Configuratiesjablonen – voorgeconfigureerde sjablonen die specifiek zijn voor elke munt en die de beginners een goede voorsprong geven

TradeSanta

 • Handelsterminal – handelaars hoeven niet telkens in te loggen op hun beurs als ze willen handelen. De handelsterminal maakt het mogelijk om orders te plaatsen op de aangesloten beurzen. Vooral handig voor degenen die rekeningen hebben op meerdere platformen
 • Virtuele handel – gebruikers kunnen hun botten in real time testen zonder het risico te lopen geld te verliezen
 • Stop loss – zal de verliezen in termen van de markt te repareren was ongunstig voor de gebruiker bot strategie
 • Trailing take profit – zal het maximum uit de stijgende markt halen, waardoor de winstkansen toenemen
 • Technische signalen – zet een bot op met behulp van Bollinger Bands, MACD of RSI signalen als ingangspunten
 • Martingale – Verhoogt de omvang van elk gevolgde order om de Take Profit prijs te verlagen
 • 2FA – bescherm uw account met 2 Factor Authenticatie
 • Sjablonen – Maak de bot aan de hand van de huidige sjablonen die beschikbaar zijn voor alle soorten bots (Lang en kort raster, Lang en Kort DCA)
 • Futures (binnenkort) – verhandelen van Binance Futures met hefboomwerking

Cryptohopper vs TradeSanta: Ervaring van de gebruiker

Cryptohopper heeft een zeer nette vormgeving en een duidelijke navigatie. De website is zeer responsief, maar een beginner kan overweldigd worden door alle beschikbare opties.
Cryptohopper is een zeer aanpasbaar handelsplatform dat zeer geschikt is voor handelaren met ervaring, maar lastig is voor de beginners. Nieuwe handelaren moeten misschien geduld hebben om een leercurve te beginnen met Cryptohopper tutorials.

Het onderscheidende kenmerk van TradeSanta is de gebruiksvriendelijkheid. Nieuwe gebruikers kunnen in een paar klikken bots aanmaken en als ze geen Exchange-account hebben, kunnen ze die via de interface van TradeSanta op HitBTC aanmaken.
De navigatie op de website is bedoeld om zelfs voor beginners duidelijk te zijn en TradeSanta’s uitgebreide documentatie en video tutorials die de functies uitleggen, maken het onboarding proces nog sneller.

Cryptohopper vs TradeSanta: Mobiele apps

Cryptohopper is beschikbaar op zowel iOS als Android en maakt het mogelijk om handelsbots te monitoren. De functionaliteit is echter beperkt. Gebruikers zullen niet in staat zijn om een nieuwe bot on the fly aan te maken. De app heeft goede beoordelingen in GooglePlay en AppStore.

TradeSanta’s mobiele app is ook beschikbaar in AppStore en GooglePlay. Gebruikers kunnen in een paar klikken de prestaties van hun botten monitoren en nieuwe bots instellen. Mobiele ervaring is speciaal ontwikkeld voor mobiele platformen die nieuwe functionaliteiten openen.

Cryptohopper vs TradeSanta: Communities en ondersteuning

Cryptohopper heeft meerdere gemeenschappen in Discord of Telegram beschikbaar in meerdere talen zoals Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Portugees. De communities staan open voor zowel handelaren als beginners en nieuwelingen kunnen daar altijd terecht voor hulp.
Als een gebruiker een probleem ondervindt, kan hij of zij ook contact opnemen met het Cryptohopper-team in een 24/7 chat op de website of een ticket indienen.

TradeSanta heeft een prachtige gemeenschap in Telegram waar gebruikers hun strategieën en ervaringen delen. TradeSanta teamleden zijn er altijd om beginners te helpen of om de vragen over het platform te beantwoorden. De zaken worden gecommuniceerd via e-mail of Telegram chat.

Cryptohopper vs TradeSanta: Prijzen

Een startersplan van Cryptohopper begint op $16.5/mnd en voor TradeSanta is dat $14/mnd. Dit zijjn de strat tarieven en naarmate je meer opties wil zal het maandelijkse bedrag hoger worden.

Cryptohopper plannen verschillen in het aantal beschikbare posities, munten en gereedschappen.
TradeSanta’s plannen starter en tussenliggende pakket verschillen in de handel tools en het aantal bots, terwijl de duurste meer bots biedt.
Beide platformen bieden een proefperiode van hun startersplannen aan.

TradeSanta vs Cryptohopper: Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken naar TradeSanta en Cryptohopper geautomatiseerde handelsplatformen.Cryptohopper overtreft TradeSanta in aantal aangesloten beurzen en biedt meer variatie in handelsindicatoren en -signalen. TradeSanta biedt een aantal functies die niet beschikbaar zijn voor Cryptohopper gebruikers zoals Grid strategie en Smart order. Het is gebruiksvriendelijker en heeft nog steeds dezelfde krachtige functionaliteit als een geautomatiseerde bot. De prijs is ook lager, dan die van Cryptohopper. TradeSanta is een goede keuze voor beginnende handelaren vanwege de eenvoudig te gebruiken interface en handelaren die willen profiteren van alle marktschommelingen, terwijl Cryptohopper geschikt kan zijn voor handelaren die willen experimenteren met technische instellingen.

Wil je eens een proefperiode van één of misschien wel beide platformen proberen, meld je dan aan bij Cryptohopper of TradeSanta.