Loading...
Crypto signals2019-04-04T20:58:37+00:00

Crypto signals

Inmiddels hebben wij de benodigde kennis opgedaan om succesvol te kunnen traden. Deze kennis willen wij graag met jullie delen doormiddel van onze VIP dienst. Wij onderzoeken de crypto markt door het uitvoeren van technische analyses. Hierdoor kunnen wij de coins met de meeste potentie selecteren. In ons VIP Telegram kanaal delen wij onze bevindingen in de vorm van een signaal. De crypto signal die je ontvangt bevatten onze buy range, sell targets en een stoploss om eventuele verliezen te kunnen beperken mocht de koers op de één of andere manier toch dalen.

Met onze VIP dienst willen wij niet alleen crypto signals geven maar ook exclusieve ondersteuning bieden in het traden van crypto. Onze VIP dienst bestaat dan ook uit twee delen. Een announcement kanaal waar de crypto signals gepost worden. Daarnaast is er nog een chat waar we jou dagelijks persoonlijk ondersteunen bij het aanleren van TA kennis, maken we coin analyses op verzoek en praten we over alles wat betrekking heeft tot traden.

Crypto signals VIP services

VIP abonnementen

Wil je meer inzicht krijgen in de markt en trade opportunities ontvangen in Telegram? Wordt dan VIP member voor een klein bedrag per maand.

VIP Signals + chat

Disclaimer: Wij bieden geen financieel advies maar tonen eventuele mogelijkheden in de markt. De trades die je maakt zijn op eigen risico en Coingrats (CryptoNL) kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies.

Aanmelden als VIP member

SELECTEER HET ABONNEMENT
3 maand6 maand12 maand

Liever zelf leren technische analyses te maken?

Cursus daytraden
Dutch NL English EN German DE