Crypto signals

Inmiddels hebben wij de benodigde kennis opgedaan om succesvol te kunnen traden. Deze kennis willen wij graag met jullie delen door middel van onze VIP dienst. Wij onderzoeken de crypto markt door het uitvoeren van technische analyses. Hierdoor kunnen wij de coins met de meeste potentie selecteren. In ons VIP gedeelte van ons Discord server delen wij onze bevindingen in de vorm van een signaal. De crypto signal die je ontvangt bevatten onze buy range, sell targets en een stoploss om eventuele verliezen te kunnen beperken mocht de koers op de één of andere manier toch de andere kant op gaan.

Met onze VIP dienst willen wij niet zoals anderen alleen crypto signals geven maar bieden wij ook exclusieve ondersteuning in het traden van crypto. In onze VIP gedeelte vindt je het volgende:

Coingrats VIP services

VIP abonnementen

Ontwikkel je eigen trading style en krijg meer inzicht in de markt. Ontvang tevens diverse trade opportunities en een bult aan educatie in onze Discord server. Wordt VIP member voor een klein bedrag per maand en werk aan een mooie toekomst! Onderstaand vindt je onze abonnementen. Betalingen gaan in crypto, de euro prijs wordt live omgerekend naar de gewnste crypto.

Aanmelden als VIP member

Kies hieronder een abonnement en betaal in meer dan 30+ cryptocurrency’s. Wanneer je er echt voor wil gaan en een jaar abonnement neemt ontvang je ook nog eens 25 crypto cursussen van bekende traders zoals Philakone, Trader Dante en Krown Trading helemaal gratis.

VIP 3 maand

120
  • 3 call kanalen + chat

VIP 6 maand

210
  • 3 call kanalen + chat

VIP 12 maand

360
  • 3 call kanalen + chat + 25 cursussen

VIP resultaten

Ben je benieuwd naar de behaalde resultaten kijk dan eens hier voor de resultaten tot juni 2020. De resultaten daarna hebben wij gedeeld in onze Discord server.

⚠️ DISCLAIMER: Wij handelen altijd vanuit onze eigen ervaring, iedereen dient zelfstandig met zijn/haar geld en risico’s om te gaan. Wij nemen onze leden mee in onze TA’s, maar het instappen in een bepaalde call is altijd op eigen risico. Logischerwijs kunnen hier dan ook geen rechten aan worden ontleend en kan CryptoNL niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies. Wij geven GÉÉN financieel advies. Alle calls die gemaakt worden zijn op basis van trades die we zelf uitvoeren, hier zitten geen andere motieven achter.

Wanneer je eerst wil ‘proeven’ van onze calls kom dan in onze Discord server of volg me op Twitter

Even brainstormen met andere traders bij ons in Discord?