MyCryptoradar – Crypto Scanner

Wanneer je actief trade in crypto dan zul je vast wel weten dat het enorm veel tijd kost om alle kansen bij te houden die je ziet op de coins. Je hebt heel Tradingview vol alerts staan, maar je mist ze net omdat je niet achter je computer zit. Je bent er helemaal zat van om de hele dag door je watchlist te lopen om te kijken of die ene kans, die je al een paar dagen op het oog hebt, al zover is. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit is maar een kleine opsomming van de dingen waar wij als cryptotraders van CryptoNL tegenaan lopen.

Om al deze redenen zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een crypto scanner die ons realtime op de hoogte kan stellen van bepaalde situaties. MyCryptoradar stuurt je berichten op Telegram zodat je ze overal kunt ontvangen, waar je ook bent. Tip: Vergeet niet de meldingen van de Telegram-chat in te schakelen! In onderstaand filmpje een korte introductie van MyCryptoradar, de must have crypto scanner voor iedere technische analist.

MyCryptoradar alerts

MyCryptoradar stuurt crypto alerts zoals support en resistance levels, fibonacci-retracements,
bullish of bearish divergenties, MACD-signalen, Ichimoku-signalen en nog veel meer. Er zitten zelfs complete strategieën in verwerkt, het traden ervan moet nog wel handmatig. Het is een perfect hulpmiddel om de beste trades te ontdekken aan de hand van diverse indicatoren.

En dit allemaal voor minder dan een telefoonabonnement. Wil je MyCryptoradar eerst 10 dagen gratis uitproberen? Of wil je meer informatie over de crypto scanner, bezoek dan de website van MyCryptoradar – Crypto Scanner.

Bezoek de crypto scanner website

MyCryptoradar