Wanneer je trade in crypto wil je vast ook wel eens iets van je winsten laten uitkeren op je bankrekening in euro’s zodat je er iets leuks mee kan gaan doen. In dit artikel zullen we aantal websites bespreken die deze mogelijkheid bieden. De websites zijn allen van Nederlandse bodem, dat is wel heel fijn omdat je dan in je moedertaal kan communiceren mocht dat nodig zijn.

Crypto omzetten naar euro via Bitvavo

Crypto omzetten naar euro met Bitvavo

Bij Bitvavo kun je maar liefst 50 verschillende cryptocurrencys omzetten naar euro en op je bankrekening laten storten. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt dan staan de euro’s binnen 5 minuten op je rekening. Ideaal als je op een zaterdagavond in de kroeg zit en je cash is op.

Bij Bitvavo heb je voor alle 50 altcoins een eigen wallet. Vanuit de exchange zoals bijvoorbeeld Binance maak je de gewenste crypto over naar het bijbehorende wallet op Bitvavo en vanuit daar kun je ze verkopen tegen euro en op je rekening laten storten.

Maak een account aan op Bitvavo en betaal over de eerste 1000 euro geen handelskosten.

Crypto omzetten naar euro via Bitcoinmeester

Crypto naar cash met BitcoinMeester

Bij Bitcoinmeester kun je maar liefst 195 verschillende cryptocurrencys omzetten naar euro’s en op je bankrekening laten storten. Ook bij Bitcoinmeester staan de euro’s razendsnel op je rekening. Ideaal als je even snel cash nodig bent.

Bitcoinmeester heb je voor alle 195 altcoins een eigen wallet waar je de coins vanuit de exchange wallet van bijvoorbeeld Binance direct naar over kan maken. Eenmaal gearriveerd op Bitcoinmeester kun je een uitbetaling aanvragen.

Bitcoinmeester heeft ook een Android en IOS app beschikbaar en tevens hebben ze Nederlandse Telegram kanaal waar je direct een medewerker kunt spreken wanneer dat nodig is. En in tegenstelling tot andere heb je bij Bitcoinmeester geen kosten wanneer je crypto aanschaft met iDeal. Ze zijn ook de enige op de markt waarbij je 3% rente ontvangt op stable coins zoals USDT.

Maak een account aan op BitcoinMeester.

Crypto omzetten naar euro via Coinmerce

Crypto omzetten naar euro via Coinmerce

En als laatste maar zeker niet de minste kun je bij Coinmerce terecht voor het uitbetalen van crypto naar je bankrekening. Coinmerce accepteert 143 altcoins en heeft ook ingebouwde wallets voor alle coins. Ook Coinmerce heeft een IOS en Android app zodat je altijd en overal gemakkelijk op je account kunt inloggen. Mocht je om wat voor reden direct contact met Coinmerce nodig te hebben dan zijn ook hun op Telegram bereikbaar. Ook op Coinmerce heb je jouw euro’s binnen enkele minuten op je rekening staan wanneer je het uit laat betalen.

Maak een account aan op Coinmerce.

Onze top3

Dit was onze top 3 als het gaat om crypto om te zetten naar euro’s en laten storten op je bankrekening. Alle drie zijn ze even goed en snel maar net even wat anders. Als je ook gebruik van de exchange wil maken bij deze bedrijven dan is Bitvavo een logische keus aangezien je daar over de eerste 1000 euro geen kosten hebt. Maar heb je ook stable coins die je wil vasthouden, dan moet je bij Bitcoinmeester zijn want daar krijg je 3% rente op je stable coins.

Wil je liever niks op je bankrekening laten storten om de 1 of andere reden, overweeg dan eens een crypto debit card. Klik op de link om ons artikel te lezen over deze crypto debit cards.

Wil je mee komen discussiëren over technische analyse. Wees dan welkom in ons TA kanaal op Telegram.