Zet nooit in op één paard maar verspreid je kansen. Doe dit ook met je trade kapitaal, je kent vast de crypto uitdrukking ‘Not your keys, not your money’ wel. Er zijn verschillende crypto exchanges te vinden waar je kunt traden in cryptocurrency. Wij zullen in dit artikel onze top 5 exchanges bespreken die wij gebruiken en voor welk doel wij deze juist gebruiken. Daarnaast zullen we nog 2 bonus crypto exchanges delen die wij zo nu en dan ook gebruiken.

Top 5 crypto exchanges

Binance

Voor ons met stip op nummer één! Binance is uitgegroeid tot de grootste en meest gebruikte exchange. Binance heeft een hele fijne web interface waarbij je kunt kiezen tussen de basic en advanced interface. Het is ook mogelijk om de chart van TradingView in de interface te laden, traden was nog nooit zo gemakkelijk. Naast de web interface beschikt Binance ook over een app die je kunt downloaden voor op je pc, telefoon of tablet.

Op Binance kun je traden met de volgende basis coins; BTC, ETH, BNB en USDT en kun je kiezen tussen spot en margin traden. Binance heeft momenteel het grootste aanbod qua altcoins en ook nog eens met de mogelijkheid deze te shorten. Binance heeft ook een eigen munt (BNB).Wanneer je deze in bezit hebt kun je daar de fee mee betalen. Je krijgt dan een korting op de reguliere fee percentage.

Maak hier je account aan op Binance (klik op de link) en ontvang een commission kickback rate van 10%

Bybit

De volgende in de rij is Bybit. Bybit is een exchange gericht op het traden met leverage. Zelf trade ik er al vanaf het begin en heb redelijk goed contact met het team achter de exchanges. Nadat wij Bybit hebben ontdekt zijn wij gestopt met het leverage traden op Bitmex en hebben we geen last meer van scam wicks en de interface is een stuk fijner. Tradingview is hier ook in geïntegreerd. Er is tevens ook een app beschikbaar. De coins om te traden zijn wel beperkt. Zo kun je er alleen
BTC, ETH, EOS, XRP en USDT traden.

Bybit organiseert ook z’n eigen trading competities, hebben regelmatig bonussen die je kunt verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account op Bybit tot wel $90 welkomst bonus krijgen. Maak hier je account aan en claim de welkomstbonus.

DueDEX

DueDEX is de 2e exchange waar wij leverage op traden. Ook hier trade ik vanaf het begin en heb redelijk goed contact met teammembers. DueDEX heeft een hele fijne interface beschikbaar in 8 talen. Tradingview is geïntegreerd dus je kan in de web interface lekker charten. Het aanbod coins is op dit moment nog beperkt maar voor ons is het voldoende. Momenteel kun je er BTC, ETH en USDT traden met leverage.

Wanneer je trade vanaf je mobiel of tablet dan kun je gebruik maken van de app die te downloaden is in de app store en Google play. Eigenlijk heb je hier alles wat je nodig bent zonder gekke poespas er omheen om je BTC, ETH of USDT stack te laten groeien.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan hier je account aan en ontvang tot $70 aan welkomstbonus.

OKEx

OKEx is te vergelijken met Binance. Een hele fijne overzichtelijke interface. Hier traden wij omdat hier vaak pareltjes te vinden zijn die nog niet elders gelist zijn maar ook de grotere coins zijn hier te traden. Het aanbod is groot je kunt er spot en margin traden, het maakt dus niet uit welke kant de koers op gaat je kunt je stack vergroten.

Wanneer je een level 2 geverifieerd account hebt bij OKEx, dan kun je elke dag gratis satoshi (BTC centen) verdienen door simpele taken uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is 60 seconden het educatie artikel open te laten staan. Per dag is er 400 satoshi te verdienen.

Maak vandaag nog een account aan en pak die gratis satoshi. Tevens ontvang je $10 welkomstbonus en een commission kickback rate van 10%

Kucoin

De volgende is Kucoin. Hier zitten wij om de kleinere coins aan te kopen of te traden. De web interface ziet er een stuk minder uit dan die van Binance. Wel hebben ze een app, zeer handig voor de reizende trader. Op Kucoin kun je traden met de volgende basis coins; BTC, USDT, ETH, NEO en KCS. Wanneer je 6 of meer KCS (Kucoin shares) – de munt van Kucoin – bezit ontvang je dagelijks een gedeelte van de fee’s die er betaald zijn aan de exchange. Je koopt als het ware een stukje aandeel in Kucoin en krijgt er meer voor terug en hiermee kun je weer traden of aankopen doen op de markt.

Nog geen account op Kucoin? Hier kun je er één aanmaken!

Dit was onze top 5 van exchanges die wij gebruiken voor het traden. Maast deze top 5 van crypto exchanges gebruiken we er nog twee regelmatig. Hieronder zullen we deze in het kort delen en toelichten.

FTX

Dit is een exchange waar je zowel spot als leverage kan traden. Naast crypto kun je hier ook olie ed traden. Je kunt momenteel zelfs traden op de uitslag van de presidents verkiezingen in America. ook kun je er de shit/perp, alt/perp, mid/perp en defi/perp traden. Nu hoor ik je al afvragen wat dit allemaal is. Defi/perp is bijvoorbeeld alle defi coins bij elkaar en hoe deze zich op de markt gedragen. Hier trade je dus echt dingen die nergens anders te traden zijn. Ook hebben ze een eigen coin waarbij je geniet van voordelen zoals het stemmen op nieuwe listings.

Benieuwd geworden naar FTX? Maak dan hier je account aan en ontvang 5,00% korting op al je transacties.

CRO

CRO is een exchange die wij gebruiken om onze CRO coins te swing traden. Deze verdien je met het staken van de coins wat nodig is om gebruik te maken van de CRO credit debit card. Heel af en toe vinden we er een pareltje maar we zijn er meer lid van geworden ivm de credit card. Meer informatie over de CRO credit card vindt je hier.