Loading...
Crypto Exchanges2019-01-16T09:41:08+00:00

Er zijn verschillende exchanges te vinden waar je kunt traden in cryptocurrency. Wij zullen in dit artikel onze top drie exchanges bespreken die wij gebruiken en voor welk doel wij deze juist gebruiken.

Binance

Voor ons met stip op nummer één! Binance is uitgegroeid tot de grootste en meest gebruikte exchange. Als de coin die wij willen kopen/traden op Binance staat dan kopen/traden wij hem hier. Binance heeft een hele fijne web interface waarbij je kunt kiezen tussen de basic en advanced interface. Het is ook mogelijk om de chart van TradingView in de interface te laden, traden was nog nooit zo gemakkelijk. Naast de web interface beschikt Binance ook over een app die je kunt downloaden voor op je pc, telefoon of tablet.

Op Binance kun je traden met de volgende basis coins; BTC, ETH, BNB en USDT. Wanneer je de eigen munt van Binance (BNB) in bezit hebt kun je daar de fee mee betalen. Je krijgt dan korting op de fee.

Nog geen account op Binance? Hier kun je er één aanmaken!

Cryptopia

Op nummer twee staat bij ons Cryptopia. Op Cryptopia vindt je in tegenstelling tot Binance de wat kleinere coins. Hier kijken wij dan ook als eerste zodra de coin niet gelist is op Binance.

Cryptopia heeft ook een fijne web interface en ziet er erg clean uit. Helaas hebben ze geen app, voor ons is dat geen probleem. Wij traden 99 van de 100 keer van achter de computer maar als je vaak op reis bent kan dit wel heel nadelig zijn.

Op Cryptopia kun je traden met de volgende basis coins; BTC, USDT, DOGE, LTC en NZDT.

Nog geen account op Cryptopia? Hier kun je er één aanmaken!

Kucoin

En op nummer drie Kucoin. Net als Cryptopia zitten wij hier ook om de kleinere coins aan te kopen of te traden. De web interface ziet er een stuk minder uit. Wel hebben ze een app, zeer handig voor de reizende trader.

Op Kucoin kun je traden met de volgende basis coins; BTC, USDT, ETH, NEO en KCS. Wanneer je 6 of meer KCS (Kucoin shares) – de munt van Kucoin – bezit ontvang je dagelijks een gedeelte van de fee’s die er betaald zijn aan de exchange. Je koopt als het ware een stukje aandeel in Kucoin en krijgt er meer voor terug en hiermee kun je weer traden of aankopen doen op de markt.

Nog geen account op Kucoin? Hier kun je er één aanmaken!

Dit was onze top 3 van exchanges die wij gebruiken voor het traden. Daarnaast zijn er nog twee exchanges waar wij regelmatig te vinden zijn. Op deze exchanges worden vaak de airdrops als eerste gelist. Hier zitten wij dus alleen om de airdrops direct te kunnen verkopen. Doe jij ook regelmatig mee met airdrops dan is het verstandig om hier alvast een account aan te maken via onderstaande links. Volg ook onze chat om op de hoogte te blijven van nieuwe airdrops.

Stocks Exchange
Latoken
SatoExchange
Crex24

Kom gezellig mee praten in onze crypto chat op Telegram

Coingrats chat
Dutch NL English EN German DE