Buzzex Exchange

Website | Facebook | Telegram group | Telegram channel | Twitter | LinkedIn | Youtube | Whitepaper | Knowledgebase

Buzzex Exchange – Dé cryptocurrency exchange geheel gericht op voordeel voor investeerders & traders. De Buzzex Exchange wordt ontwikkeld om traders de mogelijkheid te geven om zonder trading fees te handelen én tegelijkertijd hun crypto portfolio te laten groeien. Tegelijkertijd zullen zij inspraak hebben in de besluiten binnen het bedrijf achter de exchange, doordat ze kunnen stemmen op coins die gelist gaan worden én hoe het maandelijkse budget uitgegeven dient te worden.

Buzzex Coin (BZX) Voordelen:

 • Krijg korting op trading fees, van 5% tot 100%
 • Verdien BZX met staking- & masternode rewards
 • Tot 80% van trading fees worden gedeeld met investeerders
 • Stem op jouw favoriete coin om gelist te worden op de exchange
 • Stem op voorstellen voor verbetering van het ecosysteem
 • Volledige lijst met bounty campagins/airdrop informatie onderaan de post!

Buzzex Coin Specificaties:

 • Coin Name: Buzzex Coin
 • Coin Ticker: BZX
 • Algorithm: Quark/POS
 • Masternode Collateral: 10,000
 • Initial Supply: 750,000,000
 • Pre-Mine: Verdeeld aan de hand van de whitepaper
 • Block Reward: 30 MN / 10 Staking / 10 Budget
 • Block Time: 60 Seconds
 • Jaarlijkse inflatie: 3.504% Year 1

De Buzzex Coin is ontwikkeld om als utility coin te functioneren op de Buzzex Exchange. Het grootste verschil met bijvoorbeeld Binance Coin is dat traders de coin enkel in hun exchange wallet hoeven te hebben, in plaats van hiermee te moeten betalen, voor de korting op trading fees. Dus meer traders, betekent ook meer holders van BZX. Traders die 20,000 BZX in hun exchange wallet hebben zullen een korting van 100% ontvangen op hun trading fees als ze handelen op de Buzzex Exchange. Traders die méér dan 20,000 BZX hebben, zullen daarnaast ook nog eens 80% van de winsten van het bedrijf uitbetaald krijgen in de vorm van dagelijkse dividends en wekelijkse airdrops.


Buzzex Coin Wallet:

BELANGRIJK: lees s.v.p. deze informatie goed door en gebruik dit om de wallet véél sneller te laten synchronizeren.

Huidige contests/bounties:

 • Verdien 100 BZX met registratie en KYC-verificatie op de exchange (link)
 • Verdien 500 BZX door te stemmen op je favoriete project, als deze gelist wordt (link)
 • Airdrop, Twitter, Telegram, Facebook, Reddit, LinkedIn, YouTube, Artikel & Signature campaigns (link)
 • Raad het trading volume in de eerste week na opening en win 1,000 tot 1,000,000 BZX (link)
 • Verdien 1,000 BZX met het beantwoorden van 5 vragen (link)
 • Koop BZX in de pre-sale en krijg levenslang BZX met de profit-share uit staking opbrengsten van het bedrijf (link)
 • Na registratie heb je een eigen referral link. Voor alle coins die je referrals kopen/verdienen, krijg jij 10%! (link)

Maak nu jouw Buzzex account aan en begin met het verdienen van BZX

Updates:

 • Buzzex Development Update, 31 dec.
 • 2 nieuwe bounty campaigns

Heb je nog meer vragen?
Stel deze dan allemaal in deze topic, en ik zal ze persoonlijk beantwoorden! Je kunt ook NL Telegram kanaal joinen!

By |2019-05-22T09:21:11+00:00januari 3rd, 2019|Reviews|4 Comments

4 Comments

 1. Yorina Wouters 9 januari 2019 at 16:21

  Ziet er wel heel interessant uit, ben benieuwd naar de ontwikkeling, geen fee en echte ‘inspraak’ op de listing is wel iets wat een exchange op dit moment uniek gaat maken!

  • Staats 9 januari 2019 at 20:52

   En vergeet het dividend niet 😉 Als je op de hoogte gehouden wil worden kun je de main chat joinen. (https://t.me/Buzzexio_Chat)

  • Staats 29 januari 2019 at 22:16

   Een nieuwe update omtrent Buzzex launch datum is hier te vinden (https://blog.buzzex.io/buzzex-update-january-23/) – en heb ik tevens vertaald naar het Nederlands:

   Nu we de laatste week van januari naderen, is het tijd voor een nieuwe update over de ontwikkelingsvoortgang van de Buzzex exchange, tezamen met interessant ander nieuws.
   Allereerst: we kunnen een deadline plaatsen voor het afmaken van alle ontwikkelpunten van de exchange. Deze zijn onder meer:

   – Bug fixing
   – Servers setup
   – Wallet setup
   – Integratie van eerste coins
   – Automatische dividend deling
   – Stress testing
   – Beveiliging testing

   Dit betekent niet dat er al een exacte launch date vastgesteld kan worden, omdat er nog wat variabelen zijn die dit licht zouden kunnen vertragen. Echter hebben we vertrouwen in half februari als deadline voor de bovenstaande punten. We zullen pas de exchange lanceren op het moment dat we 100% zeker zijn dat alles werkt voor traders wereldwijd.

   Bug fixing en Buzzex klaar maken voor launch
   De twee hoofdonderdelen die vertraging kunnen veroorzaken zijn bug fixing en het checken van alle details van alle functionaliteiten, om zeker te zijn van een bug-vrij platform. Veel is al gemeld door onze betatesters en veel is al verholpen, dus er is zeker veel vooruitgang hier. Zoals gezegd, hoewel we 100% zeker zijn van launch binnen Q1 2019, zullen we dit enkel doen als alle problemen zijn verholpen.

   Einde van presale, en daarmee kans op lifelong bonus
   De lifelong bonus voor mensen die Buzzex Coins hebben aangeschaft, is beschikbaar tot 24 uur voor de launch van de exchange. Daarna zal de presale stoppen, en kun je dus ook geen aanspraak meer maken op de lifelong bonus door BZX aan te schaffen in de presale.

   Momenteel is er nog 530.000 BZX beschikbaar voor $0.05/BZX en tevens nog 5x 600.000 voor hogere prijzen. Er is al 1,5 miljoen BZX verkocht. De lifelong bonus is een goede manier om 100% gratis passief inkomen te creeëren, doordat een deel van de staking opbrengsten van Buzzex wordt gedeeld met mensen die coins kopen in de presale. Meer info is hier te vinden (https://support.buzzex.io/hc/en-us/articles/360010609094-Bonus-For-BZX-Coins-Buyers-During-Pre-Launch-And-Beyond)

   Buzzex Marketing Campagnes
   Tijdens de pre-launch is geen geld uitgegeven aan betaalde promos. Dit is een goede manier om nieuwe investeerders aan te trekken, zoals ook al vaak is aangegeven door onze community.

   We willen jullie graag laten weten dat ALLE coins die niet benodigd zijn voor het ontwikkelen van de exchange, servers et cetera zullen worden gebruikt voor marketing. De campagnes zullen vlak voor launch van het platform starten.
   Met enkel gratis marketing campagnes heeft Buzzex al bijna 40.000 traders aangetrokken. Dit laat zien dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in het project. We zijn zeker dat dit aantal zeer snel zal toenemen zodra we een deel van ons budget gaan inzetten voor marketing van Buzzex op aangewezen websites.

   Buzzex Limited
   Buzzex is geregistreerd in de UK als “Buzzex Limited” onder registratienummer 11780976. Aangezien er momenteel geen duidelijke regulaties zijn voor crypto-exchanges (die geen fiat-trading aanbeiden), gaan we een pro-actieve houding aannemen hierin. Dit houdt onder andere in:

   – AML: de HMRC heeft ons geinformeerd dat deze registratie momenteel niet nodig is
   – Withdrawal limieten: er is een dagelijks limiet van 2 BTC voor niet-KYC geregistreerde gebruikers
   – Data bescherming: Buzzex zal worden geregistreerd als Data Controller bij de Information Commissioner’s Office om de KYC-data van gebruikers te beschermen
   – Regulatie-monitoring: Buzzex zal nieuwe updates bijhouden en direct opvolgen om zeker te zijn dat we voldoen aan alle eisen en reguleringen

   Buzzex API integratie in trading bot
   We kunnen aankondigen dat de Buzzex API geïntegreerd zal worden in één van de meest populaire trading bots, genaamd Gekko.

   Hier vind je meer informatie over deze bot: Gekko bot (https://gekko.wizb.it/)

   In het kort is Gekko een bot die traders automatisch kan voltooien a.d.h.v. data-analyse van API-gegevens. Er is een groot aantal pre-geconfigureerde strategieën reeds beschikbaar: Gekko Strategies (https://github.com/xFFFFF/Gekko-Strategies)

   Dit zal traders toestaan om makkelijk te profiteren van de fluctuaties in de crypto-market zonder daar zelf actief voor te hoeven traden.

   Omdat Gekko zich vooral right op technisch aangelegde personen en al meer ervaren traders, zal er ook een oplossing worden verzorgd voor mensen die net willen beginnen met traden (op Buzzex) of minder technisch aangelegd zijn.

   Buzzex API competitie
   Omdat er druk wordt gewerkt aan de fundering van een immense trading bot die gebruikt kan worden op het Buzzex platofrm, welke duizenden traders elke dag kunnen gebruiken, is een deel van het budget apart gezet om te gebruiken voor prijzen in de API competitie.

   Het bestaat uit drie verschillende competities waar mensen aan deel kunnen nemen:

   1. Huidige Gekko gebruikers
   2. Gekko strategie ontwikkelaars
   3. Niet-technische oplossingen om Gekko te gebruiken

   We zijn nog aan het werk om de details uit te werken voor de drie competities, maar het wordt een fantastische manier om traders te introduceren aan Buzzex, het trading volume toe te laten nemen en mensen aan te trekken om te traden op het Buzzex platform, ook als ze nu nog geen coins hebben!

   P.S. Onze reguliere API-competitie zal ook snel gelanceerd worden, waarmee traders hun eigen bots kunnen coderen en hiermee BZX kunnen verdienen.

   Tot slot

   Het team is extreem hard aan het werk om een fantastische crypto-exchange te lanceren voor crypto-enthusiasts en pro-traders. We zijn nog maar een paar weken verwijderd van de geplande deadline, ookal hebben we nog geen vaste datum voor de launch i.v.m. de complexiteit van het project en de gave features die nog ontwikkeld worden.

   We willen deze update graag afsluiten met het vermelden dat iedereen in het team ontzettend optimistisch is, ondanks de huidige bear-market. Zelfs in de huidige omstandigheden, zijn we zeer positief over het succes dat onze exchange zal gaan behalen!

   – Buzzex team.

 2. Staats 18 februari 2019 at 21:59

  Vandaag is er weer een update, inclusief een globale lanceerdatum voor de Buzzex exchange!

  Exchange gaat live tussen 18 en 28 maart!
  Meer dan 40,000 geregistreerde gebruikers!
  Nog slechts 375,000 BZX te koop in tier 1 & reeds 1,625,000 BZX verkocht
  3,244,614 BZX bonus al verdeeld onder presale-kopers. Deze bonus gaat levenslang door voor iedereen die BZX koopt in de presale.

  Integratie van trans-fee mining setup
  De integratie is nagenoeg compleet. Voor elke $65 die je trade in de eerste 6 maanden (of totdat alle BZX vergeven is) krijg je 1 BZX uitbetaald in je account. Dit gebeurd automatisch elk uur, en wordt enkel gedaan in gehele BZX (dus per gehele $65 volume die je trade).
  Iedereen met 20.000 BZX (of meer) in de exchange wallet verdiend direct vanaf lancering van de exchange dagelijkse dividenden en wekelijkse airdrops!

  Liquiditeit aggregator feature
  Liquiditeit is hoeveel volume er getrade kan worden, zonder de prijs positief of negatief te beïnvloeden. Des te hoger de liquiditeit, des te betere trades kunnen er gemaakt worden. Daarom heeft Buzzex een feature ingesteld die:
  orders plaatst op Buzzex exchange
  en deze matcht, zowel in Buzzex zelf
  als op andere exchanges & liquiditeit providers!
  Deze feature garandeerd hoge liquiditeit en diepe order books op Buzzex exchange, direct vanaf dag 1!

  Listing nieuwe coins & tokens
  Er zullen meer dan 90 tokens en coins gelist worden op Buzzex! Alle stemmers op deze coins & tokens verdienen hun 500 BZX voor de vote bounty.

  Trader stats dashboard
  Buzzex zal een dashboard hebben waarin al je open orders en gesloten trades te zien zijn, inclusief mogelijk winst/verlies op open orders en gemaakte winst/verlies op gesloten trades.
  Tevens kan dit overzicht geexporteerd worden uit de exchange, voor het geval je belastingaangifte moet doen of gewoon een compleet overzicht wilt hebben!

  En verder..
  Verder neemt Buzzex meer personeel aan over de komende weken, en zal begonnen worden met de marketing. Tevens wordt de Gekko trading bot geïntegreerd in de Buzzex exchange.

  Tot slot: lanceerdatum
  De lanceerdatum voor het Buzzex exchange platform is tussen 18 en 28 maart!

Comments are closed.

Dutch NL English EN German DE

Kom gezellig in onze chat kanaal op Telegram en discussieer over alles wat betrekking heeft tot crypto.