Bitcoin en altcoins minen
Je kunt Bitcoin en altcoins minen op diverse manieren. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor het minen van Bitcoin en altcoins. Verwacht niet dat je miljonair gaat worden van het minen. Zie het meer als een hobby en probeer coins te minen die nu nog niet zo duur in aanschaf zijn maar waar jij in gelooft.

Bitcoin en altcoins minen via mining rekken

Je kunt Bitcoins en altcoins minen door mining rekken te kopen en die te laten draaien. Helaas is de stroom erg prijzig in Nederland waardoor het vaak niet mogelijk is om (veel) winst te maken met minen. Wil je de stap toch nemen, laat je dan goed informeren en laat je energierekening vergelijken, wellicht dat je goedkoper kan.

Wij hebben (nog) geen ervaring in het minen met geavanceerde computers. Wij doen aan minen via onze eigen laptop / pc en via contracten.

Bitcoin en altcoins minen via de laptop / pc

We hebben diverse software programma’s getest op het minen van Bitcoin en altcoins. Bitcoins minen gaat veel trager dan altcoins, de waarde van een Bitcoin ligt ook hoger dan van een altcoin. Persoonlijk mine ik liever altcoins van lage waarde waar ik vertrouwen in heb. Met het minen van altcoins heb ik tot nu toe in ieder geval een leuk extraatje verdiend, toch hoop ik een keer dan zo’n altcoin naar de 15 dollar schiet. Met een laptop / pc kun je wel 30-60 altcoins per dag minen. Lijkt het je ook leuk om te minen? Voor het minen van Bitcoin kun je Nicehash gebruiken. Voor het minen van altcoins gebruiken wij Minergate

Bitcoin en altcoins minen via contracten (cloud mining)

Wil je het wat groter aanpakken dan minen via je eigen laptop of pc dan kun je aan cloud mining denken. Je huurt dan een deel uit een minnig rek van iemand anders, deze mine farms zijn vaak gevestigd in een land waar stroom bijna niks kost. Je koopt dan een maandelijks en of jaarlijks contract en je kunt minen via zijn mine farm met hoge snelheid. Cloud mining levert meer op dan minen via je eigen computer. Wij hebben voor jullie diverse cloud mining services getest. Diegene die werken staan hieronder vermeld.

Genesis mining is één van de oudste en beste cloud mining service waar je een contract kunt kopen. Je mined er met zeer hoge snelheid en de uitbetaling is vrij vlot.

Hashflare is ook al een behoorlijke tijd online. Contracten zijn geldig voor een jaar. Je kunt je verdiensten ook herinvesteren zo verleng je de duur van je contract. TIJDELIJK GESTOPT IVM DE KOSTEN!!!!